Startseite

Privacy Verklaring

Indien u gegevens achterlaat via de website zal Anoxia daarmee zorgvuldig omgaan en deze vertrouwelijk behandelen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvragen, berichten of acties waaraan u via de website deelneemt. Uw gegevens worden niet voor commerciële doeleinden aan derden verstrekt. De Wet Bescherming Persoonsgegevens is van toepassing op de gegevens die u verstrekt.
 

Digitale nieuwsbrief 
Wanneer u zich inschrijft voor de digitale nieuwsbrief van Anoxia geeft u toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor het toezenden van nieuws, events en aanbiedingen van Anoxia. Als u zich wilt uitschrijven voor de digitale nieuwsbrief van Anoxia dan kunt u dat doen door op de uitschrijflink te klikken onderaan iedere digitale nieuwsbrief.
 

Intellectueel eigenaarschap
Het auteursrecht van deze website en inhoud zoals foto's, video's en tekst berust bij Anoxia en/of bij derden die de inhoud aan hen ter beschikking hebben gesteld. Hoewel u content van de website mag delen via social media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, blogs en andere social netwerkwebsites, draagt Anoxia het eigenaarschap van de content op geen enkele wijze over aan derden. Vermenigvuldiging of gebruikmaking van inhoud van deze website, in welke vorm dan ook, is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Anoxia.

ES IST ZEIT FÜR VERANTWORTUNG VON EUTHANASIS

AGB | Datenschutz / Privacy

© Anoxia 2016